Diari Més

Sorprenen l'exconseller Jordi Turrull renovant el passaport a Barcelona

El magistrat del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha rebutjat que el tràmit pugui efectuar-se

alt

valors, Valls, camp, Firagost, inauguració, parada, agrícola, fira, Jordi Turull, conseller de Presidència

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exconseller Jordi Turull ha intentat renovar el passaport hores després de sortir de la presó a una comissaria de la Policia Nacional de Barcelona.

El magistrat del Tribunal Suprem PabloLlarena, ha estat informat de la petició, i ha rebutjat aquest dijous que es dugui a terme el tràmit, segons han informat fonts jurídiques.

L'inspector cap de la Prefectura de Servei del DNI de Barcelona va trucar a la Comissaria Especial del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), de l'Audiència Nacional i del Tribunal Suprem per informar que l'exconseller havia demanat la renovació del seu passaport, ja que el document li havia caducat.

El jutge estava informat de queTurullva presentar el dimarts 5 de desembre un escrit per a renovar el seu passaport a la comissaria de Policia de Barcelona-Trafalgar. Però el magistrat ha dictat una providència aquest dijous 7 de desembre, segons les mateixes fonts, en el qual recorda que en el seu acte d'excarceració havia consignat laretirada de passaport de tots els exmembres del Govern com a mesura cautelar.

tracking