Diari Més

Albiol comença la campanya cridant: «El 21D, '¡a por ellos!'»

Els populars reprodueixen un balcó amb les banderes espanyola i catalana per obrir la campanya

Xavier Garcia Albiol, Andrea Levy i Dolors Montserrat, a l'acte d'obertura de campanya del PPC.

Albiol comença la campanya cridant: «El 21D, '¡a por ellos!'»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha obert aquesta nit la seva campanya a la sala Bikini de Barcelona davant de prop de 150 militants amb una crida a donar la volta a les enquestes que –com la del CIS- pronostiquen una caiguda de la seva formació el 21D. «Heu vist una enquesta que no ens agrada gens», però «li donarem la volta i demostrarem que l’enquesta important és el 21D», ha afirmat. Per aconseguir-ho, ha dit, cal «sortir amb força i amb convenciment» que «més enllà de les dificultats i que alguns ens intentin silenciar per representar el partit de govern a Espanya, som els que representem l’essència de la majoria de catalans». «El 21D, ‘a por ellos’», ha sentenciat abans de desplegar un minut abans de les 12 el cartell electoral del PPC. Malgrat que els populars no han fet públic encara el seu programa electoral, durant els discursos de Dolors Montserrat i Andrea Levy han apuntat a algunes de les línies que utilitzaran fins el 21D: la reivindicació del 155 com a eina per recuperar l’estabilitat i la «normalitat» a Catalunya, i la recuperació econòmica.

Els populars han reproduït a l’escenari de la sala un balcó on hi penjaven les banderes catalana i espanyola, símbol de l’unionisme als carrers de Catalunya, que segons Albiol són «un crit» per dir «prou» al nacionalisme. L’han acompanyat a aquest inici de campanya la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, i la vicesecretària d’Estudis i Programes del PP, Andrea Levy.

«Ens hi juguem el futur dels nostres fills»

En el seu discurs, Albiol ha advertit que en aquestes eleccions els catalans es juguen «el futur dels nostres fills i dels nostres nets». «Alguns pretendran que seguim en el camí de la divisió i de l’enfrontament, de la fractura social, però altres com nosaltres treballarem per canviar dinàmiques i estarem al capdavant d’un govern que ha de tenir com a prioritat tornar a cosir les fractures que ha creat l’independentisme», ha dit.

tracking