Diari Més

Municipal

L'alcalde de Lleida destina un agent de la urbana a vigilar la bandera espanyola de la Paeria

El PDeCAT i la Crida-CUP demanen explicacions per la presència continuada d'un policia al costat de la bandera situada al cadamunt de l'Ajuntament

Les banderes catalana, espanyola i de Lleida al terrat del Palau de la Paeria.

L'alcalde de Lleida destina un agent de la urbana a vigilar la bandera espanyola de la PaeriaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal del PDeCAT demanarà a l'equip de govern d'Àngel Ros que expliqui en la propera reunió de la Comissió de Polítiques de Gestió dels Recursos, Seguretat Pública i Organització municipal, els motius pels quals s'ha destinat des de fa uns dies un agent de la Guàrdia Urbana a custodiar les banderes que onegen al terrat del quart pis del Palau de la Paeria i pels costos d'aquesta decisió. Des del grup municipal del la Crida-CUP també s'ha qüestionat aquesta vigilància que des del dia de la proclamació de la República Catalana s'està portant a terme. Un agent de la guàrdia urbana fa guàrdia al passadís de la quarta planta, on hi ha els grups municipals i el terrat amb els pals de les banderes catalana, espanyola i de Lleida. Segons el PDeCAT, els guàrdies tenen com a 'missió' la custòdia de la bandera espanyola.

En la pregunta que el grup del PDeCAT planteja a la comissió es demana la justificació d'aquesta mesura, com afecta a l'organització de la feina dels agents i quin cost suposa per a les arques municipals destinar una persona a aquesta tasca. A l'espera de les explicacions oportunes, el PDeCAT considera que destinar un agent a la custòdia de la bandera espanyola és un malbaratament de recursos del tot injustificat i que, a més, suposa una desconfiança manifesta en els regidors i els treballadors dels grups municipals que ocupen les oficines de la quarta planta de l'Ajuntament.

tracking