Diari Més

ERC anuncia que els partits independentistes preparen una estratègia conjunta per al 21-D

Bosch crida a participar de les mobilitzacions de la vaga general en protesta per la «repressió imposada» per l’Estat

Primer pla del president d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, des del mirador de Montbau de Barcelona.

ERC anuncia que els partits independentistes preparen una estratègia conjunta per al 21-DACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ERC, el PDeCAT i la CUP preparen una estratègia conjunta per a concórrer a les eleccions del 21 de desembre. Així ho ha avançat el regidor d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, que aquest dimecres ha actuat com a portaveu de la formació en les mobilitzacions de la vaga general celebrada a Catalunya. «Estem treballant per fer una aparició conjunta els tres partits independentistes on explicarem què hem decidit fer i com procedim a la unitat d’acció. Estem treballant-hi», ha explicat. L’anunci l’han fet els republicans després de saber-se dimarts que les tres formacions es presentaran per separat als comicis i que es descartava la possibilitat d’una llista conjunta per al 21-D. Així, els republicans asseguren que en breu es donaran a conèixer els detalls de l’estratègia que permetrà compartir part de l’enfoc dels independentistes de cara a les eleccions.

Bosch ha fet aquest anunci després d’assistir a la concentració que l’ANC, Òmnium i la Taula per la Democràcia han celebrat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, en el marc dels actes de la vaga general i l’aturada de país convocades per a aquest dimecres. «Hi donem suport perquè els nostres dirigents i bona part del Govern és immobilitzat a la presó i una altra a l’exili», ha dit, tot cridant a participar de la jornada «contra l’existència de presos polítics, l’aplicació de l’article 155 i l’acomiadament del Govern». «Pacíficament hem sortit al carrer un dia d’aturada general per protestar per la repressió que se’ns ha imposat a tot el país», ha explicat Bosch.

tracking