Diari Més

Puigdemont recorda els «companys injustament empresonats» per un Estat «allunyat de la pràctica democràtica»

El president destaca en una piulada que ell i els quatre consellers que l'acompanyen a Brussel·les estan en llibertat i sense fiança després de declarar davant la justícia belga

Carles Puigdemont durant la roda de premsa a Brussel·les el 31 d'octubre.

Puigdemont: «El clan furiós del 155 ens vol a la presó. El clam serè dels catalans és de llibertat!»Reuters

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president Carles Puigdemont ha fet una piulada hores després de quedar en llibertat sense fiança a Bèlgica en la que ha dit que el seu record és per als «companys injustament empresonats per un Estat allunyat de la pràctica democràtica», en referència als consellers destituïts pel govern espanyol que es troben en presó preventiva a Madrid. El president ha iniciat la seva piulada recordant que ell, i els quatre consellers destituïts en aplicació de l'article 155 que l'acompanyen a Brussel·les –Toni Comín, Clara Ponsatí, Meritxell Serret i Lluís Puig-, van quedar en llibertat provisional i sense fiança després de declarar davant del jutge d'instrucció aquest diumenge.

Serret: «A Bèlgica ens donen llibertat sense fiança, mentre a Espanya seríem a la presó»

La consellera d'Agricultura destituïda després de l'aplicació de l'article 155, Meritxell Serret, també ha destacat a les xarxes socials que a Bèlgica es troben en llibertat mentre que en la mateixa situació a Espanya serien a la presó. «A Bèlgica ens donen llibertat sense fiança, mentre a Espanya seríem a presó. Moltes gràcies pels suports, sobretot de #VallfogonadeBalaguer», ha escrit Serret al seu compte de Twitter.

tracking