Diari Més

Més de 200 alcaldes viatgen a Brussel·les per denunciar la «persecució judicial i ideològica» al Govern

Els representants del món local celebraran un acte al Centre Cultural Bozar de la capital belga

Els màxims responsables de l'AMI i l'ACM, Neus Lloveras i Miquel Buch, durant la roda de premsa acompanyats per diversos alcaldes, aquest divendres 3 de novembre.

Més de 200 alcaldes viatgen a Brussel·les per denunciar la «persecució judicial i ideològica» al GovernACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 200 alcaldes catalans viatjaran aquest dimarts a Brussel·les per internacionalitzar la «persecució judicial i ideològica que pateixen els representants del Govern i el poble català» en una iniciativa impulsada per l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis i que inclourà un acte a les cinc de la tarda al Centre Cultural Bozar de la capital belga. Hi intervindran la presidenta de l’AMI i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el president de l’ACM i alcalde de Premià de Mar Miquel Buch; l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco i els eurodiputats Josep Maria Terricabras, Ramon Tremosa i Jordi Solé, també alcalde de Caldes de Montbui.

Prèviament, a l’acte, està previst que la delegació d’alcaldes encapçalats pels presidents de l’ACM i AMI facin una fotografia de grup fora Berlaymont a Schuman a la una del migdia.

La iniciativa forma part del conjunt d'accions que les dues entitats van decidir dur a terme després de l'ordre d'empresonament de part del Govern i de l'ordre de detenció internacional sobre el president Puigdemont i els consellers que continuen a Brussel·les.

tracking