Diari Més

Els inspectors d'ensenyament surten en defensa de l'escola catalana

Un inspector de Barcelona (membre d'UPyD) parla d'adoctrinament a les classes i l'associació d'inspectors diu que es tracta de falsedats

Imatge d'arxiu de l'accés a un centre escolar a Catalunya

Els inspectors d'ensenyament surten en defensa de l'escola catalanaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació d'Inspectors d'Educació de Catalunya ha sortit al pas de les afirmacions que els últims dies estan qüestionant els criteris que s'apliquen a l'ensenyament a Catalunya. La passada setmana, el líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol afirmava que a les escoles catalanes s'adoctrinava en «l'odi a Espanya». Aquest dilluns, a més, el diari El Mundo, publica una entrevista a un inspector d'ensenyament de Barcelona que afirma que sí que hi ha adoctrinament a les escoles catalanes. Es tracta de Jorge Cantallops, que es va presentar a les municipals a Barcelona, l'any 2015, per UPyD, la formació, aleshores, de Rosa Díez.

En el comunicat fet públic per l'associació d'inspectors, que aplega al 90% d'aquest col·lectiu, manifesta el seu «rebuig per aquestes afirmacions, que són falses i que responen a un ús partidista de l'educació».

L'associació afegeix que en l'exercici de les seves funcions, «hem treballat arreu amb excel·lents equips de mestres i professors implicats en el respecte als valors de pluralitat, diversitat i convivència».

tracking