Diari Més

Laboral

Unipost presenta un ERO per a la totalitat de la plantilla d'uns 2.200 treballadors

A Catalunya hi ha uns 600 empleats que es veurien afectats

A Catalunya afectaria a 600 empleats.

Unipost presenta un ERO per a la totalitat de la plantilla d'uns 2.200 treballadorsInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unipost ha presentat aquest dimecres un expedient de regulació d'ocupació (ERO) per la totalitat dels 2.200 treballadors que l'empresa té en el conjunt de l'Estat, segons han explicat fonts sindicals. A Catalunya, on l'empresa té la seu social, hi ha uns 600 empleats. Unipost estava en concurs de creditors des del 18 de juliol i ha estat l'administradora concursal la que ha decidit la presentació d'aquest ERO per o bé liquidar l'empresa o bé per trobar un comprador que assumeixi els actius d'aquest operador postal. L'administradora concursal va sol·licitar la setmana passada als representants sindicals la composició d'una mesa negociadora per iniciar el procediment i un cop ha rebut la comunicació dels membres d'aquesta mesa ha registrat l'ERO en el jutjat mercantil número 7 de Barcelona.

L'administradora concursal, Laia Folguera, i la direcció de l'empresa han manifestat que treballaran perquè en el procés de negociació de l'ERO es pugui trobar un inversor que doni «continuïtat a l'activitat d'Unipost».

Folguera ha manifestat que «tot i aquesta mesura, hi ha diversos operadors interessats en l'adquisició de l'empresa». Fonts sindicals han manifestat que les negociacions podrien començar la setmana pròxima.

tracking