Diari Més

ANC i Òmnium convoquen una concentració per dimarts als voltants del Parlament

Les entitats independentistes demanen que la ciutadania es concentri a l'Avinguda Lluís Companys i al Passeig dels Til·lers per defensar el resultat del referèndum

Imatge d'arxiu del president de l'ANC, Jordi Sànchez, atenent els mitjans de comunicació.

La Guàrdia Civil demana el bloqueig dels comptes de la ANC i ÒmniumTània Tàpia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat una concentració per aquest dimarts a les 18:00 hores al Passeig dels Til·lers i l'Avinguda Lluís Companys, és a dir, a la mateixa hora que està previst que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, comparegui al ple del Parlament. La concentració també l'ha secundat Òmnium des d'aquesta nit. Les entitats independentistes demanen que la ciutadania doni suport a la declaració d'independència que podria tenir lloc demà, així com a la cambra catalana, per a defensar el resultat del referèndum. Així ho demana l'ANC en una imatge que ha difós per les xarxes socials on s'hi pot llegir: «Avancem al costat de les nostres institucions! Hola República», amb la silueta del Parlament de fons, i les paraules «llibertat», «justícia», «democràcia» i «pau», a més de la frase «El poble ha parlat i ha dit SÍ a la independència, ara #10ODeclaració».

La concentració, doncs, tindria lloc tant a fora del Parc de la Ciutadella -per l'Avinguda Lluís Companys- com també a dins, ja que el Passeig dels Til·lers està al costat del Parlament.

Cal recordar que la Junta de Portaveus del Parlament ha fixat la compareixença de Puigdemont per a dimarts a les 18:00 hores, després que el president hagi demanat comparèixer a petició pròpia per informar sobre la situació política actual.

tracking