Diari Més

Els Mossos asseguren que aportaran tota la informació a l'Audiència Nacional sobre les actuacions del 20-S

La policia catalana defensa que ha complert «estrictament» les ordres judicials i de la Fiscalia

Pla general de la manifestació a la Rambla Nova de Tarragona el 20 de setembre del 2017.

Els Mossos asseguren que aportaran tota la informació a l'Audiència Nacional sobre les actuacions del 20-SACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han assegurat que aportaran a l'Audiència Nacional tota la informació sobre les actuacions del passat 20 de setembre després que milers de persones es concentressin davant del Departament d'Economia arran dels registres de la Guàrdia Civil i de la detenció de 14 persones, entre elles alts càrrecs del Govern. Així ho ha afirmat la policia catalana en una cadena de piulades al Twitter aquest dimecres al matí. La Prefectura dels Mossos defensa en un altre tuit que «totes les actuacions dels darrers dies s'han acomplert estrictament les ordres judicials i de la Fiscalia». Aquest dimecres al matí, l'Audiència Nacional ha citat per declarar divendres que ve el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, la intendent del cos Teresa Laplana, i els presidents de l'ANC, Jordi Sánchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

D'altra banda, la policia catalana ha agraït «de tot cor» els «molts reconeixements» rebuts en els darrers dies i ha afegit que «el millor suport és continuar treballant amb normalitat». «Us demanem q mantingueu la confiança en el treball dels mossos que mai no han deixat de treballar amb professionalitat i respecte a la llei», han finalitzat.

Aquest dimecres al matí, la jutgessa de l'Audiència Nacional Carmen Lamela ha citat divendres a declarar el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, la intendent del cos Teresa Laplana, i els presidents de l'ANC, Jordi Sánchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Ho faran en condició d'investigats per la causa oberta per sedició després de les concentracions de Barcelona del passat 20 i 21 de setembre, quan la Guàrdia Civil va fer 41 registres i va detenir 14 persones amb l'objectiu de desmuntar el referèndum.

tracking