Diari Més

La policia estatal colpeja un conductor a Girona que els pitava en protesta per l'1-O

Els agents l'han interceptat a l'avinguda de França i han dit a ocupants d'altres vehicles que no gravessin amb els mòbils

Furgons de la Policía NAcional desplegats a Girona.

La policia estatal colpeja un conductor a Girona que els pitava en protesta per l'1-O@yessthrta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents antidisturbis de la policia espanyola han copejat a un conductor aquest dilluns a la tarda quan circulava pel pont de laAvingudadeFrança, en l'accés aSantPonç, xiulant en protesta per l'1-O.

Segons ha explicat un testimoni, per la mateixa via circulaven furgonetes dels antidisturbis i diversos vehicles feien sonar el clàxon per denunciar les càrregues policials. Llavors, quan el vehicle de l'home agredit s'ha acostat a una de les furgonetes, li han tancat el pas. De dins dels vehicles policials han baixat diversos agents. Uns quants han copejat el conductor, d'uns 40 anys, mentre la resta es dirigien en els altres vehicles dient: «Qui reprimeix ara, no vull veure ni un mòbil o sinó us rebento».

Fonts de la policia estatal asseguren que l'actuació ha estat «proporcionada» perquè el conductor estava perseguint i increpant als agents. A més, ressalten que el conductor s'ha enfrontat amb els agents i, no obstant això, no l'han detingut.

tracking