Diari Més

Un forner de la Conca de Barberà bromeja sobre que el seu gremi transportarà urnes

Respon a la notícia publicada pel diari El Mundo que apuntava que els forners de Catalunya transportarien urnes del Referèndum

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un forner de la Conca de Barberà respon al diari El Mundo que el passat dimecres assegurava que els forners transportarien urnes per la votació de l’1 d’Octubre. El forner ha penjat un vídeo que ja corre per les xarxes socials on assegura que efectivament el seu gremi transportarà urnes i mostra el contingut que portaran a les seves furgonetes. El forner explica en to irònic que « tenim la feina de repartir les urnes que ningú troba però la policia ens va trepitjant els talons». El protagonista del vídeo esmena els munipis com Vilaverd, Vimbodí i Poblet, Santa Coloma de Queralt, les Piles o Monblanc entre d’altres i assegura que tots els ciutadans que vulguin aniran a votar el diumenge amb «tranquil·litat».

Segons assegurava aquest mitjà, hi havia proves de que « els independentistes han recorregut a vehicles de panificadores i d'almenys una gran cadena de supermercats amb implantació nacional amb l'objectiu de repartir les urnes entre els diferents municipis catalans». El Mundo apuntava que segons les seves fonts policials «tenien la sospita que el material per al referèndum s'ha distribuït camuflat entre comestibles». El rotatiu explicava aquest dimecres que «Les Forces i Cossos de Seguretat manegen la informació a través de confidents. En aquest rudimentari procés, el repartiment per les diferents províncies s'hauria vingut duent a terme durant els últims mesos i es trobaria conclòs des de fa ja setmanes»

Imatge del vídeo del Forner

Un forner de la Conca de Barberà bromeja sobre que el seu gremi transportarà urnes

tracking