Diari Més

Els bombers catalans despleguen una pancarta de grans dimensions a favor del referèndum

Sota el lema 'Love democracy', desenes d'efectius llegeixen un manifest en set llengües

Desenes de bombers de Catalunya han desplegat al Museu d'Història a Barcelona una pancarta de grans dimensions a favor de l'1-O sota el lema 'Love Democracy'.

Els bombers catalans despleguen una pancarta de grans dimensions a favor del referèndumACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenes de bombers de Catalunya han desplegat aquest dijous al matí a la façana del Museu d'Història a Barcelona una pancarta de grans dimensions a favor de la convocatòria de referèndum de l'1-O sota el lema 'Love Democracy' amb una urna. Membres del col·lectiu integrats en la sectorial de Bombers per la Independència de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han llegit un manifest en set llengües, en el que han expressat el seu rebuig a les limitacions de «llibertats fonamentals». A més, han mostrat el seu suport als Mossos d’Esquadra, que afirma que es troben «en moments complicats», i han ressaltat que «sempre tindran un aliat» en el seu cos. En aquest sentit, han fet una crida a «mantenir la calma» davant de qualsevol acte de violència i han fet una crida a la «resistència pacifica».

Bombers han desplegat al Museu d'Història a Barcelona una pancarta de grans dimensions a favor de l'1-O sota el lema 'Love Democracy'.

Els bombers catalans despleguen una pancarta de grans dimensions a favor del referèndumACN

tracking