Diari Més

Un hotel de Calafell rebutja tornar els diners de l'estada a dos víctimes dels atemptats de Cambrils

La parella no va poder ocupar l'habitació perquè l'home va estar ingressat després de ser apunyalat pels terroristes

Els exteriors de l'hotel Solimar de Calafell.

Un hotel de Calafell rebutja tornar els diners de l'estada a dos víctimes dels atemptats de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una parella víctima de l'atac terrorista de Cambrils reclama el cost de l’estada a un hotel a Calafell que no va poder ocupar perquè ell va ser apunyalat i va estar 17 dies ingressat segons publica El Periódico de Catalunya.

Nuria F. va contractar l’estada a l’hotel del 19 al 27 d'agost. Va ser la matinada del 17 al 18, quan sortien del Club Nàutic de Cambrils, quan la seva parella Rubén G. va ser apunyalat per un terrorista. Segons consta en el part mèdic, va ingressar a l'hospital de Tarragona a les 4.21 hores de la matinada del 18 d'agost, on va ser operat d'urgència. La víctima ha estat 17 dies ingressada, primer al centre Joan XXIII i posteriorment al Vall d’Hebron de Barcelona.

Sembla que existeixen diferències sobre la responsabilitat entre l'establiment Solimar i Atrapa-lo, l’empresa on-line amb qui la parella van contractar l'habitació. L’import a cobrar són 958,04 euros abonats per una estada de vuit dies, en règim d'allotjament i desdejuni.

Tot i que la parella han pogut recuperar la meitat de l’import abonat 470,49 euros, encara els falta percebre 487,55 euros perquè, segons els argumenten, són despeses de cancel·lació.

Les dificultats per recuperar tot l’import també s’han traslladat a la quantitat abonada que han percebut en diferents terminis. Primer 362,38 euros i posteriorment Atrapa-ho els va comunicar per correu electrònic que "després d'insistir-li, l'hotel ha rebaixat les despeses en 108,11 euros".

Segons informa el rotatiu, un portaveu de la Agència Catalana del Consum (ACC), organisme depenent de la Generalitat, indica que "caldria veure les condicions de la reserva per comprovar si a l'hora de cancel·lar-la és reemborsable tot, part o gens". Tot i que apunten que "A nivell moral no és acceptable".

tracking