Diari Més

La CUP adverteix: «Els líders tenen la temptació de trair el poble però aquest cop trobaran una trinxera de resistència»

Gabriel insta Puigdemont a «posar les urnes», convida les entitats sobiranistes a «defensar els col·legis» i fixa al 4 d'octubre la proclamació de la independència si guanya el 'sí' aquest diumenge

La regidora de Badalona Fatima Taleb amb la diputada Anna Gabriel

La CUP diu: «Si guanya el 'sí', el 4 d'octubre es proclama la independència»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP ha llençat aquest dijous al vespre un missatge d'advertiment a qui tingui «temptacions estranyes» a partir de l'1-O. «En moments de transformació política real, els líders tenen la temptació de trair el poble, però aquesta vegada trobaran una trinxera de resistència: la gent hem treballat per un referèndum, hem plantat cara a un cop d'estat, anirem a votar l'1-O i si guanya el 'sí', el 4 d'octubre es proclama la independència», ha advertit la portaveu parlamentària de la CUP, Anna Gabriel, en un acte que ha omplert a vessar la plaça de Can Saladriga del Poblenou de Barcelona. «Sabem que hi haurà gent que dirà que el resultat serveix per negociar; gent que dirà que l'1-O haurà estat una gran mobilització; gent que voldrà allargar el procés sense fer massa soroll; els diem que el referèndum no és vostre, és només de la gent», ha advertit Gabriel. En el compte enrere cap a l'1-O, Gabriel ha fet seva una frase de l'ara presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i ha dit: «President, posi les urnes». També ha instat l'ANC i Òmnium Cultural a «enviar» la seva gent a «defensar els col·legis des de ja»: «Nosaltres hi serem, trobem-nos als col·legis, trobem-nos votant».

tracking