Diari Més

Mobilitat

Tots els vols d'Air France entre Barcelona i Paris els farà la 'low cost' de la companyia

La nova companyia 'Joon' assumirà els set vols diaris amb aquest trajecte a partir de l'1 de desembre

Air France va presentar recentment la imatge gràfica d ela seva 'low cost', Joom.

Tots els vols d'Air France entre Barcelona i París els farà la 'lox cost' de la companyia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aerolínia francesa Air France deixarà d'oferir vols entre Barcelona i Paris, els únics que operava des del Prat, a partir d'aquest desembre. La nova 'low cost' del grup aeronàutic francès, 'Joon', absorbirà els vols setmanals que fins ara operava Air France entre els aeroports del Prat i Charles de Gaulle. Segons l'aerolínia, l'oferta seguirà sent la mateixa ja que es mantindran els 7 vols diaris que Air France ofereix entre els dos aeroports. Aquest 2017, la 'low cost' també començarà a operar des de la capital francesa fins a tres ciutats europees més -Berlín, Lisboa i Porto- amb preus a partir de 39 euros per trajecte. El destí triat per la companyia pel seu vol inaugural, que sortirà des de París, és Barcelona i es farà l'1 de desembre.

Amb la substitució d'Air France per 'Joon' el que canvia és el 'servei' -amb avions i personal de cabina de 'Joon'- i la 'marca', asseguren fonts de de la companyia francesa, però l'oferta es manté intacta amb 51 vols setmanals entre Charles de Gaulle i el Prat.

'Joon' és l'aposta del grup francès per «guanyar» terreny en el mercat «altament competitiu» de les 'low cost', amb més flexibilitat i múltiples opcions de pagament per servei, però alhora mantenint alguns serveis propis de companyies clàssiques, com el cafè, suc i aigua de franc. Air France utilitza així un model similar al d'Iberia, amb la creació de la 'low cost' espanyola Level per competir amb aerolínies com Vueling o EasyJet.

De cara a la primavera de 2018, 'Joon' llançarà dues rutes de llarga distància a Fortaleza (Brasil) i a Mahé (Seychelles). La previsió de la nova companyia és assolir els 28 avions el 2020, dels quals deu seran per operar vols de llarga distància des de Paris amb més destinacions a zones com Àsia i Amèrica del Nord.

tracking