Diari Més

L'ANC denuncia que la Guàrdia Civil li ha tancat el web sense notificació prèvia

L'entitat critica la mesura a través de Twitter i acompanya la piulada amb una captura de pantalla de la pàgina bloquejada

La pàgina e l'Assemblea ha anat deixant de ser operativa al larg del vespre i ha aparegut un missatge de la Guàrdia Civil.

L'ANC denuncia que la Guàrdia Civil li ha tancat el web sense notificació prèvia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha denunciat aquest dilluns a la nit que la Guàrdia Civil li ha tancat el web sense notificació prèvia. Ho ha anunciat a través de Twitter el cap de comunicació de l'entitat, Adrià Alsina. «Ja hi som. A Espanya la Guàrdia Civil ja pot tancar el web d'una entitat privada legal sense notificació prèvia. Hola, dictadura». Alsina ha acompanyat la piulada amb una captura de pantalla del web clausurat amb el logotip de la Guàrdia Civil i la llegenda «Este dominio ha sido intervenido y se encuentra a disposición de la Autoridad Judicial».

Cal recordar que aquest dissabte el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha «autoritzat el bloqueig» dels webs o dominis d'internet que apareguin «publicitats a qualsevol compte o xarxa social oficial» de qualsevol dels membres del Govern.

Al cap de pocs minuts, i des del compte de Twitter, l'Assemblea ha pujat un missatge que, amb ironia i amb humor afirmava, «Ara tornem», acompanyat d'unfamósfragmentdels crèdits dels dibuixos animats deLoneyTunes: «That's all Folks!».

tracking