Diari Més

Estibadors barcelonins 'se les tenen' a la xarxa amb un sindicat de la Policía Nacional

La CNT va considerar com a 'no benvinguts' els vaixells policials i ha rebut multitud d'amenaces

Captura d'imatge del vídeo penjat per la CNT.

Estibadors barcelonins 'se les tenen' a la xarxa amb un sindicat de la Policía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els estibadors pertanyents a la CNT al Port de Barcelona van ser els primersaexpressar, fa dos dies, la seva intenció de noassistircap servei destinat als vaixells policials que han quedat atracats al port barceloní. En el seu missatge anunciat a Twitter van considerar els vaixells com a 'no benvinguts' i això va generar un gran nombre de reaccions, sobretot amenaces i insults, i també la contesta delSindicatoUnificadode la Policia (SUP) de Castelló.

Aquest és un recull de les amenaces que ha rebut el sindicat.

Els membres de la CNT, però, lluny de deixar córrer la polèmica han decidit respondre de diverses maneres. Una ha estat el vídeo dels tot-terreny de la GuàrdiaCivilque van quedar malmesos en la protesta davant la seu de la conselleria d'Economia i que eren traslladats engruacap al Port de Barcelona. El vídeo va acompanyat del missatge: «Veníanconla testosterona buscando guerra y esto noseloesperaban.Lleganlosprimerosheridos a la retaguardia del @portdebarcelona»

I una altra resposta dels estibadors de la CNT ha estat recollir el Tuit de laSUPen el qual es queixaven a la vicepresidenta del govern espanyol que no els protegia, d'una banda, dels mateixos estibadors que els consideraven com a'no benvinguts', però també, del menjar que rebien mentre estan destinats a Catalunya.

tracking