Diari Més

11 de setembre

La manifestació de la Diada ha transcorregut sense incidents

La mobilització ha esdevingut un clam en favor de la campanya pel 'sí' a la independència en vistes al referèndum de l'1 d'octubre.

Imatge del símbol de suma entre Passeig de Gràcia i el carrer Aragó.

La urna, el colom i els 'sí' s'uneixen al Passeig de Gràcia amb AragóACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La manifestació de la Diada s'ha desenvolupat sense cap incident destacable, segons han indicat els Mossos d'Esquadra. En aquest sentit, el cos policial ha agraït a través de Twitter la «col·laboració» i el «civisme» de tots els participants a la mobilització.

D'altra banda, el SEM ha apuntat que fins a les set de la tarda ha atès una trentena de persones que han assistit a la manifestació, totes elles lleus. La manifestació de la 'Diada del Sí' organitzada per Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural ha congregat al voltant d'un milió de persones al Passeig de Gràcia i el carrer Aragó de Barcelona, segons dades de la Guàrdia Urbana, mentre que la delegació del govern espanyol a Catalunya ha xifrat la participació en 350.000 persones.

Milers de persones han ocupat el centre de la capital catalana des de quarts de quatre, formant un símbol de la suma, entre crits de 'Votarem!'. La mobilització ha esdevingut un clam en favor de la campanya pel 'sí' a la independència en vistes al referèndum de l'1 d'octubre.

tracking