Diari Més

Política

C's de Tarragona envia dos militants a dirigir el partit a Lleida i Alpicat

El partit vol solucionar la manca d'afiliats al conjunt de les comarques lleidatanes

Imatge d'arxiu d'una carpa informativa de C's a la Selva del Camp, amb Pecino i Margalef.

C's de Tarragona envia dos militants a dirigir el partit a Lleida i AlpicatC's

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diari Ara en la seva edició d'ahor explica que Ciutadans (C's) ha decidit enviar a dos militants tarragonins a dirigir les agrupacions del partit a les localitats de Lleida i Alpicat. Curiosament, a la capital lleidatana és on C's té una de les seves majors representacions municipals a Catalunya amb quatre regidors i un acord de govern amb el socialista Àngel Ros.

En canvi, el partit no disposa d'una estructura de militància que es correspongui amb aquesta força municipal. Així, segons explica el rotatiu, la direcció del partit ha decidit queFernandoPecino, secretari d'organització del comitè provincial deCsa Tarragona, sigui el coordinador de la gestora a Lleida. En el cas de la localitat d'Alpicat, serà la subdelegada territorial de Tarragona,CarmenMargalef, qui assumirà la direcció de la gestora d'aquest municipi del Segrià.

La tasca dePecinoi Margalef no tan sols serà la de dirigir aquestes dues agrupacions lleidatanes, sinó que també seran els responsables de la implantació territorial del partit a tota la província de Lleida.

A les comarques lleidatanes no es pot constituir un comitè provincial deC's, comsíque hi ha a la resta de províncies catalanes, perquè es necessiten com a mínim més de cinc agrupacions locals per a poder-ho fer.

Segons les fonts del partit que cita el diari Ara, tantPecinocom Margalef ja es van encarregar de l'expansió territorial a les comarques de Tarragona, on actualment hi ha una vintena d'agrupacions locals.

tracking