Diari Més

Universitat

Consulta les notes de tall del curs 2017-2018

La Generalitat ha fet públiques, aquest dimecres 12 de juliol, les primeres assignacions d'estudis

Un moment de les Proves d'Accés a la Universitat d'aquest 2017 al Campus Catalunya de la URV, que permetran als estudiants accedir als graus universitaris.

selectivitat, tribunal, Proves d'Accés a la Universitat (PAU), estudiant, prova, Universitat Rovira i Virgili (URV), alumneACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els estudiants que es troben a les portes de la universitat ja poden consultar si han pogut entrar o no a la carrera i al centre que han escollit. La Generalitat ha fet publiques, aquest dimecres 12 de juliol, les notes de tall d’accés a la universitat, que es poden consultar a través d’aquest enllaç. Amb aquest document els estudiants coneixeran quina de totes les opcions a les quals es van prematricular ha estat la que se'ls ha assignat segons els resultats de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).

En aquesta primera assignació, hi ha tres possibles situacions. En primer lloc, es pot donar el cas que als estudiants se'ls hagi assignat la primera preferència que van elegir. En segon lloc, se'ls pot haver assignat de la segona a la vuitena carrera escollides. I per últim, es pot donar el cas que no se'ls hagi assignat cap de les preferències triades. Després de conèixer els resultats, els futurs universitaris que es troben en el segon i en el tercer cas tenen l'oportunitat de recórrer a la segona assignació per tal de canviar els estudis assignats.

Bioquímica i Biologia Molecular/Biotecnologia, les notes de tall més altes de la URV

Els estudis de la URV amb una major nota d'accés són Bioquímica i Biologia Molecular/Biotecnologia, tots amb un 12,61 sobre 14. Seguidament hi trobem la carrera de Medinia i Bioquímica i Biologia Molecular, amb un 12,35 i un 11,05 respectivament. Pel que fa a la nota de tall més baixa, hi ha diversos estudis als que només cal un 5 per accedir-hi. És el cas, entre d'altres, d'Administració i Direcció d'Empreses, Estudis Anglesos, Arquitectura, Economia o Ciencies de l'Activitat Física i de l'Esport.

Pel que fa al general de tota Catalunya, el doble grau de Física i Matemàtiques ala Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) repeteix com l'estudi amb una nota d'accés més alta amb un 13,35. El segueix el mateix títol, pero cursat a la Universitat de Barcelona (UB), amb un 13,12. També es troben entre les notes més altes els graus de Medicina a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i a la UAB, ambdós amb un 12,84, i el mateix títol a la UB, amb un 12,37, i Enginyeria Física a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb un 12,69 sobre 14.

tracking