Diari Més

Laboral

Ensenyament convoca oposicions per al cos d'inspectors

En total són 40 places de promoció interna

Una de les classes de l'escola Les Eres de Vinebre aquest primer dia de curs 2016-2017. Imatge del 12 de setembre de 2016

Manolita Cid, Pili Rams, inici, classes, escola, Les Eres, alumnes, Departament d'Ensenyament, primer, cicle, curs, infantilMarsal J.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament d’Ensenyament ha publicat, aquest dijous 6 d’abril, la convocatòria d’oposicions per al cos d’inspectors. Es tracta de 40 places de promoció interna que tenen l’objectiu de millorar i garantir l’organització i el funcionament de la Inspecció d’Educació de Catalunya.

Els requisits per participar en la convocatòria són pertànyer a alguns dels cossos que integren la funció pública docent i acreditar un mínim de 6 anys d’experiència com a funcionari de carrera d’un cos docent. Per aquest motiu el procés és de promoció interna i no suposa un increment de la plantilla de la Inspecció d’Educació de Catalunya, formada actualment per 243 persones.

La primera prova de la fase d’oposició es realitzarà la primera quinzena de juny, mentre que la resta de proves i la fase de concurs tindran lloc durant el primer trimestre del curs 2017-2018. Els interessats poden consultar els requisits i el calendari en aquest enllaç.

tracking