Diari Més

Tribunals

Mas, Ortega i Rigau surten del Palau de la Generalitat cap al TSJC

Ho fan acompanyats del Govern en ple, la presidenta del Parlament i exconsellers de l'anterior executiu

L'expresident Artur Mas mira el rellotge al costat del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; i Joana Ortega i Irene Rigau, a les cotxeres de la Generalitat, el 6 de febrer de 2016

Mas, Ortega i Rigau surten del Palau de la Generalitat cap al TSJCACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'expresident de la Generalitat Artur Mas, l'exvicepresidenta del Govern Joana Ortega i l'exconsellera d'Ensenyament Irene Rigau han sortit a les 08.21 hores del Palau de la Generalitat cap al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), on està previst que a les 09.00 hores comenci el judici pel procés participatiu del 9 de novembre del 2014. Tots tres han sortit del Palau de la Generalitat acompanyats del Govern en ple, encapçalat pel president Carles Puigdemont i el vicepresident Oriol Junqueras, i de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. També els acompanyen exconsellers del Govern de Mas, com Andreu Mas-Colell, Felip Puig, Ferran Mascarell, Germà Gordó, Boi Ruiz i Francesc Homs, aquest últim investigat pel Suprem també pel 9-N.

Està previst que Mas, Ortega i Rigau vagin caminant fins al tribunal des de la plaça de Sant Jaume fins al Passeig Lluís Companys, on es trobaran la concentració convocada per les entitats sobiranistes.

tracking