Diari Més

Serveis Públics

Nova convocatòria per a l'ingrés de 350 bombers voluntaris

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 23 de setembre i es poden formalitzar per internet

Cartell de la campanya per incorporar nous bombers.

Nova convocatòria per a l'ingrés de 350 bombers voluntarisDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dilluns es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la resolució de la convocatòria de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS) bv 90/16. En total es cobriran350 noves places de bomber voluntari.

El termini de presentació de sol·licituds comença aquest dimarts 26 de juliol i finalitzarà el proper 23 de setembre de 2016. Els aspirants podran presentar la sol·licitud telemàticament, a través de la plataforma Tràmits Gencat (http://web.gencat.cat/ca/tramits) o bé presencialment.

Requisits

Per presentar-s’hi cal complir els següents requisits: haver complert 18 anys, tenir el títol de graduaten educació secundària obligatòria o equivalent, o estar en condicions d’obtenir-lo; tenir la residència a 15 km de radi, com a màxim, del parc de bombers al qual es vol adscriure i no patir cap malaltia ni discapacitat física, psíquica o sensorial que impedeixi l’exercici de les funcions pròpies de la secció activa.

La DGPEIS realitzarà un procés de selecció mitjançant el procediment d’oposició, que comptarà amb una fase de proves, una de formació i una de pràctiques.

El Departament d'Interior ha creatl'adreçainterior.gencat.cat/bombersvoluntarisa on s’aniran publicant i actualitzant els continguts d’interès per a les persones participants en la convocatòria, això és dates de presentació de sol·licituds, dates i llocs de realització de les diferents proves, llistes de persones admeses i excloses, resultats de les diferents proves, etc.

tracking