Diari Més

Operació Térmyca

Només un dels onze detinguts en l'operació Termyca ha quedat en llibertat

La resta de detinguts passaran a disposició judicial aquest dijous​ Aquest dimecres es realitzaran nous escorcolls a l'Ametlla de Mar

Andreu Martí, exalcalde de l'Ametlla de MAr

Andreu Martí, exalcalde de l'Ametlla de Mar, detingutCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només un dels onze detinguts ahir durant l'operació Termyca de la Guàrdia Civil, l'empresariCarles Bock,ha quedat en llibertat aquesta passada nit. Dos dels detinguts han fet nit la comandància de la Guàrdia Civil de Madrid, on van ser arrestats, i la resta, a la de Tarragona, on han de prestar declaració durant el dia d'avui.L'institut armat també té localitzada, però encara pendent de detenir, una dotzena persona en relació amb el cas.

Els escorcolls de la Guàrdia Civil continuen avui, després que ahir en fessin més d'una quarantena. Aquest matí, els agents n'han fet dos de nous a Barcelona i, aquesta tarda, està previst que en facin dos més a l'Ametlla de Mar. Es tracta de dos escorcolls que no van poder realitzar ahir. La Guàrdia Civil entrarà al domicili d'un ex càrrec públic –probablement de l'exalcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, que està detingut– i a altres dependències relacionades amb aquesta persona. Segons fonts properes a aquesta operació que investiga els vincles de les consultores Efial i CGI amb diversos ajuntaments, molts dels quals de Tarragona, els detinguts podrien passar a disposició judicial demà.

tracking