Diari Més

Alèxia Pascual, de Constantí, tercera classificada a la final d'Eufòria de TV3

La tarragonina, de 21 anys, va apostar per l'havanera Vestida de nit i One Night Only de Dreamgirls

Alèxia Pascual durant una de les seves actuacions al concurs musical d'Eufòria de TV3.

Alèxia Pascual, de Constantí, tercera classificada a la final d'Eufòria de TV3CEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alèxia Pascual ha quedat tercera a la final d'Eufòria de TV3. La artista de Constantí, va apostar per l'havanera Vestida de nitiOne Night Onlyde Dreamgirls, i va ser la primera eliminada en la gala final de la segona edició del concurs musical.

Als seus 21 anys, la constantinenca es plantava a la gran final d'Eufòria, que va començar amb els16 concursants de la segona edició amb una gran actuació coral de Heroes,de Måns Zelmerlöw, que va servir per donar una benvinguda triomfal a les tres finalistes.

Abans de les seves actuacions, l'Alèxia, la Jim i la Carlavan rebre l'escalf dels seus éssers estimats. També es va connectar amb les seves poblacions natals, que es van bolcar per donar-les-hi suport per brodar les seves interpretacions. Després de la primera ronda d'actuacions, es van obrir les primeres votacions, que van donar lloc a la gran sorpresa de la nit: Alèxia era la primera eliminada, amb 23% dels vots.

La tarragonina, visiblement emocionada pel suport rebut dels seus companys i familiars, va ser l'encarregada d'encetar la segona ronda d'actuacions amb l'havanera Vestida de nit, per decidir la nova artista 360º de Catalunya.

A la fi de la segona ronda d'actuacions, es van saber els resultats finals.Amb el 59% dels vots, La Jim –Jimena Gómez-, va aconseguir el triomf amb una interpretació final del tema I'm outta love, d'Anastacia, mentre que la Carla, va optar pel Celebrem, de Miki Núñez, com a últim hitdins el programa. La de Granollers, flamant guanyadora del concurs, va presentar la nova cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, Jo t'estimo igual, que interpreta amb Lildami. També es va anunciar que participarà en dos festivals aquest estiu i que actuarà amb Miki Núñez.

La gala final del programa va tenir aquest divendres una mitjana de 410.000 espectadors i un 26,2% de quota de pantalla, segons ha informat la CCMA en un comunicat. L'audiència acumulada va ser de 794.000 espectadors. El minut d'or va ser a dos quarts de dotze de la nit, quan el programa va assolir el 27,4% de quota de pantalla i 468.000 espectadors. L'audiència entre el públic d'entre 4 i 12 anys va ser de fins al 49% de quota, mentre que entre els joves d'entre 13 i 24 anys va ser del 28%.

tracking