Diari Més

Successos

Barcelona: Desmantellen dos cultius il·legals de marihuana a Teià i el Masnou amb més de 1.600 plantes

Els Mossos han detingut quatre persones relacionades amb les plantacions

Plantes de marihuana en un dels cultius.

Barcelona: Desmantellen dos cultius il·legals de marihuana a Teià i el Masnou amb més de 1.600 plantesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones, dos homes i dues dones, amb edats compreses entre els 30 i els 45 anys, per la seva presumpta relació amb dues plantacions de marihuana al Maresme. En sospitar que en una casa de Teià es podria estar cultivant marihuana, el 29 de maig es va aturar un vehicle quan en sortia. Al seu interior van localitzar un paquet amb mig quilo de marihuana.

El mateix dia, durant l'escorcoll de l'habitatge es va localitzar un cultiu amb prop de 1.000 plantes. Tant el conductor del vehicle com l'home que hi havia a l'interior de la casa van quedar detinguts. A través del conductor es va localitzar una segona casa al Masnou amb 673 plantes de marihuana i es va detenir a dues dones.

Totes dues plantacions tenien la llum connectada il·legalment a la xarxa general i disposaven d'una infraestructura amb els aparells necessaris per a què les plantes creixessin més ràpidament. A dos dels detinguts també se'ls atribueix el delicte de falsificació de document públic, oficial o mercantil ja que van falsificar les seves nòmines per aparentar més solvència econòmica i poder llogar una de les cases.

tracking