Diari Més

Televisió

La Kings i la Queens League es podran veure en obert per televisió

Gerard Piqué anuncia un acord amb Mediaset per a la retransmissió de les competicions a través de Cuatro

Imatge de Titos durant un partit de la Kings League entre Saiyans i Porcinos.

Altafulla emula Gerard Piqué i organitza la seva pròpia Kings LeagueKings League

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Kings League i la QueensLeaguedonaranel salt d'internet i s'incorporaran també a la televisió convencional. Ahir, Gerard Piqué, president de la competició i fundador i president deKosmos, l'empresa encarregada, va anunciar un acord de col·laboració amb el grup de comunicacióMediaset.

Aquest acord portarà els partits que es disputin a les 20:00 hores de cada competició (la QueensLeagueels dissabtes i laKingsLeagueels diumenges) al canalCuatro, que els emetrà en obert. La retransmissió televisiva serà complementària a la digital, que continuarà fent-se a través de Twitch, al canal de la mateixa competició i als mateixos canals dels creadors implicats, on es podran seguir les jornades al complet.

Més enllà de la retransmissió d'un partit setmanal de cada competició, Mediasettambé oferirà els resums de les jornades i els millors moments de tots els programes que envolten les competicions (Chup chupKingsiAfterkings).

La Kings LeagueInfojobsés una competició alternativa de futbol 7 impulsada pelmateixGerard Piqué en col·laboració amb altresinfluencersdel món virtual com Ibai Llanos The Grefg o DjMaRiio que enfronta 12 equips amateurs presidits per uninfluencero una personalitat relacionada amb el món del futbol (el 'Kun'Agüeroo Iker Casillas) amb unes normes de competició una mica modificadesen busca d'augmentar l'entreteniment del format. Després d'un granèxitde la primera edició d'aquest nou format, que, en la seva final, va arribar aomplirel Camp Nou amb més de 92.000 persones, ara s'inicia el 'segonsplit' d'aquestacompeticiói s'amplia amb lacreaciódela OyshoQueensLeague, la versió femenina de la competició, que es disputaràels dissabtes.

tracking