Diari Més

'Loli Tormenta', la pel·lícula pòstuma d'Agustí Villaronga, arriba a la gran pantalla

Filmin estrena 'Selftape', la sèrie original de Joana i Mireia Vilapuig

Els tres protagonistes del film 'Loli Tormenta'.

'Loli Tormenta', la pel·lícula pòstuma d'Agustí Villaronga, arriba a la gran pantallaCaramale Films/ ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Entre les estrenes cinematogràfiques de la setmana destaca el film pòstum d'Agustí Villaronga 'Loli Tormenta', una comèdia sobre una moderna i caòtica àvia que es fa càrrec dels seus nets, Edgar i Robert, després de la mort de la seva filla. Els nens l'ajuden a amagar el seu alzheimer per no acabar a un centre d'acollida. El nou film de Sam Mendes, 'El imperio de la luz', amb Olivia Colman i Colin Firth entre el repartiment i l'adaptació al cinema del joc de rol 'Dungeons & Dragons', són altres novetats destacades. A les plataformes, Filmin estrena la seva tercera sèrie original, 'Selftape', de les germanes sabadellenques Joana i Mireia Vilapuig.

'Loli Tormenta'

El film pòstum del cineasta Agustí Villaronga 'Loli Tormenta' explica la història de la Loli, una moderna i caòtica àvia que es fa càrrec de l'Edgar i en Robert després de la mort de la seva filla. Tots tres viuen a les rodalies de Barcelona i res els fa sospitar que la seva tranquil·la vida està a punt de canviar dràsticament. L'àvia pateix un avançat Alzheimer i els nens no estan disposats a acabar en una casa d'acollida. Per això, es faran càrrec d'ella amb un gran enginy i fantasia per amagar la malaltia i contrarestar tots els obstacles. Entre el repartiment hi ha Susi Sánchez, Joel Gálvez i Celso Bugallo.

'Oso vicioso'

Basada en fets reals, 'Oso vicioso' de la directora Elizabeth Banks és una comèdia negra que mostra un particular grup format per policies, delinqüents, turistes i adolescents que coincideixen en un bosc de Geòrgia. Allà un os negre de més de 200 quilos s'ha tornat boig després d'ingerir cocaïna sense voler que ha caigut d'un avió d'un narcotraficant.

'El imperio de la luz'

Olivia Colman, Micheal Ward, Colin Firth i Toby Jones lideren el repartiment del drama 'El imperio de la luz', del reconegut director Sam Mendes. Es tracta d'una història d'amor ambientada al voltant d'un bonic cinema antic a la costa sud d'Anglaterra a la dècada de 1980.

'Dungeons & Dragons: Honor entre ladrones'

'Dungeons & Dragons: Honor entre ladrones' és l'adaptació al cinema del primer joc de rol de la història publicat el 1974. Amb les interpretacions de Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith o Hugh Grant, el film presenta un lladre encantador i una banda d'aventurers increïbles que inicien un atracament memorable per recuperar una relíquia perduda. Les coses acaben molt malament quan topen amb les persones equivocades.

'Tin & Tina'

A 'Tin & Tina' Milena Smit i Jaime Lorente es posen a la pell d'un matrimoni que perd els nadons esperaven. Amb aquesta tràgica situació, la Lola perd la fe en Déu i amb l'esperança de recuperar-la anirà a un convent de monges. Allà coneixeran dos angelicals germans de set anys que acaben adoptant. Amb el pas del temps la Lola sospita i s'obsessiona amb els nens i els macabres jocs religiosos.

'Oink, Oink'

En català s'estrena la comèdia d'animació 'Oink, oink'. El film holandès explica la història d'una nena de 9 anys que rep un porquet i aconsegueix convèncer els seus pares per quedar-se'l sempre que l'ensinistri. El porquet canviarà la seva vida i la de tots els membres de la família fins que descobreixen que els pares no són la pitjor amenaça per a l'Oink.

'19. Solos frente a la verdad'

'19. Solos frente a la verdad' és un documental sobre la pandèmia de la covid-19 on onze destacats actors expliquen quina experiència positiva i transformada han tingut durant aquest període difícil. Cadascú explica lliurement les seves vivències amb una narració en positiu. El documental compta amb les intervencions de Luis Tosar, Imanol Arias, Marián Álvarez, Alicia Borrachero, María Castro, Lolita, Javier Gutiérrez, Fele Martínez, Belén Rueda, Jorge Sanz i Unax Ugalde.

'Una bonita mañana'

Preestrenada a la darrera edició al Festival de Sant Sebastià, arriba el film 'Una bonita mañana'. El llargmetratge presenta a una dona amb una filla de 8 anys que viu amb el seu pare que pateix una malaltia neurodegenerativa. Mentre lluita per aconseguir una llar d'infants decent, es trobarà amb un amic amb parella amb qui iniciarà una aventura.

'El castigo'

El director Matías Bize reconegut a la darrera edició del Festival de Màlaga arriba a la gran pantalla amb el film 'El castigo'. Antonia Zegers, Néstor Cantillana i Catalina Saavedra interpreten els principals personatges d'una pel·lícula sobre uns pares que busquen desesperadament un fill el quan han perdut. Mentre es comença a fer de nit, i amb l'ajuda de la policia, segueixen sense trobar el petit Lucas. El suspens per la recerca del fill portarà la parella a replantejar-se l'amor, les vides i els seus rols a la família.

Sandler i Aniston, plegats a Netflix

Netflix estrena aquest 31 de març la seqüela de 'Criminales en el mar', ara 'Criminales a la vista', que torna a reunir a la pantalla Adam Sandler i Jennifer Aniston. La comèdia d'acció presenta una nova missió per als dos investigadors, que ara dirigeixen una agència de detectius. També a la plataforma nord-americana, el dia 2 d'abril s'estrena 'Marinero de guerra', una mini-sèrie sobre un mariner de classe obrera i el seu amic Sigbjørn Kvalen, als quals l'esclat de la Segona Guerra Mundial sorprèn enmig de l'Atlàntic.

HBO Max estrena 'El deshielo'

HBO Max estrena aquest 1 d'abril una nova sèrie, 'El deshielo'. Es tracta d'un thriller ambientat a Polonia, amb una investigació liderada per la detectiu Katarzyna Zawieja, recentment enviudada. Aviat descobrirà que la víctima acabava de tenir un fill, i començarà la cerca del nadó.

'El poder', de novel·la a sèrie original d'Amazon Prime Video

La plataforma del gegant nord-americà del comerç electrònic adapta en una sèrie original el best-seller 'El poder', publicada al 'New York Times', de Naomi Alderman. Amazon Prime estrena aquest thriller el dia 31 de març.

Segona temporada de 'Sentimos las molestias' a Movistar+

Movistar+ estrena aquest dijous la segona temporada de 'Sentimos las molestias' amb Antonio Resines i Miguel Rellán. A la segona temporada en Rafa està en depressió perquè el càncer de pròstata li ha canviat la vida. Li demana ajuda per morir a Müller però aquest s'hi negarà.

Filmin estrena 'Selftape' de Joana i Mireia Vilapuig

Filmin estrena dimarts que ve la tercera sèrie original de la plataforma catalana 'Selftape' protagonitzada per les germanes Joana i Mireia Vilapuig, conegudes popularment per la sèrie de TV3 'Polseres Vermelles'. La sèrie amb tocs autobiogràfics aborda com les dues joves actrius van conèixer la fama i l'èxit sent només unes nenes i com ara, anys després, han d'enfrontar-se a un present incert en un moment clau de les seves vides i la seva relació com a germanes.

Així, 'Selftrape' mostra com la Mireia torna a Barcelona després de triomfar com a actriu a Oslo. Però la freda retrobada amb la germana Joana no és el que esperava. Incapaces de comunicar-se i arreglar les coses, tot es complica quan a la Mireia li ofereixen un paper que havia de fer la Joana.

Apple TV+ i l'èxit de 'Diario de una lechuza'

A Apple TV+ s'hi estrenen aquest 31 de març dues novetats. D'una banda, una nova sèrie d'animació basada en els llibres súper vendes 'Diario de una lechuza', publicats també pel 'New York Times', de l'autora guardonada Rebecca Elliiot. De l'altra, la plataforma presenta 'Tetris', una ficció basada en la intrahistòria del naixement del popularíssim i avui ja molt vintage videojoc 'Tetris'.

tracking