Diari Més

Successos

Detenen a casa de Rihanna un home que va recórrer 4.000 quilòmetres per a demanar-li matrimoni

L'home havia viatjat fins a Califòrnia des de Carolina del Sud

Imatge de Rihanna.

Detenen a casa de Rihanna un home que va recórrer 4.000 quilòmetres per a demanar-li matrimoniEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant aquest dijous, els veïns i veïnes deRihannaes quedaven una mica atònits en comprovar com anaven apareixent i aparcant davant de la casa de l'artista de Barbados diversos cotxes del Departament de Policia de Los Angelesi s'emportaven detingut un home amb una dessuadora vermella.

Segons les fonts policials amb les quals ha parlat el portal de notícies estatunidencaTMZ, l'home hauria entrat en la propietat de l'autora d'èxits comWork,DiamondsoBitchBetterHaveMyMoneyper ademanar-li matrimoni, estant convençut que aquesta li anava a donar una resposta afirmativa.

No obstant això, va ser ràpidament detingut pels membres de l'equip de seguretat deRihanna, que van esperar amb ell al fet que apareguessin les autoritats competents. Així van descobrir que l'home havia anat a Califòrnia des de Carolina del Sud,recorrent-se tot els Estats Units des de la Costa Est fins a la Costa Oest,més de 4.000 quilòmetres.

Segons compten des del citat mitjà, l'home no deixava deinsitiren què era allí per a proposar-li matrimoni a la cantant. Quan van arribar els oficials de policia, van emmanillar l'home, el van pujar a un dels seus vehicles i van conversar sobre les seves intencions, explicant-li que si bé no havia violat encara cap llei, si reincidia sí que tindria problemes amb la justícia, instant-li per tant que s'anés i no tornés.

Encara que aixòdesgraciadament no és estrany que ho hagin viscut altres artistes icelebrities,la pròpiaRihannaja va patir alguna cosa semblant l'any 2018,quan un home anomenat Eduardo León va ser arrestat una vegada s'havia colat dins de la casa deRihannaen un dels barris més coneguts de Los Angeles.

Segons es va poder saber i malgrat la por que va passar la cantant una vegada es va saber el succeït,León va estar a l'interior de la casa durant almenys un dia sencer,suposadament. Encara que en aquest momentRihannaestava fora de la ciutat, els equips de seguretat el van descobrir a temps, ja que l'home tenia clar que era allí per a tenir sexe amb l'artista.

tracking