Diari Més

Cultura

India Martínez serà l'artista convidada al concert d'estiu de la Pobla de Mafumet

L'altre gran concert de l'estiu serà protagonitzat per Doctor Prats, en el marc de la Festa Major de Sant Joan i amb entrada gratuïta per a tothom

Cartell del concert d'estiu de la Pobla de Mafumet.

India Martínez serà l'artista convidada al concert d'estiu de la Pobla de MafumetCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest estiu, la música protagonitzarà grans moments a la Pobla de Mafumet, a on ja es treballa en tots els detalls i preparatius per a l'organització de dos concerts d'alçada. D'una banda, el Concert de Festa Major, en el marc de les celebracions en honor al patró del municipi, Sant Joan. I d'una altra banda, el Concert d'estiu, habitual acte central de les Festes d'estiu que tenen lloc al municipi durant els caps de setmana dels mesos estivals.

La primera de les cites tindrà lloc la nit del 17 de juny i comptarà amb un grup de màxima actualitat i ritmes molt ballables, com és Doctor Prats. El concert tindrà lloc a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal (CEM), amb entrada lliure fins a completar l'aforament disponible.

Així doncs, la banda vallesana inclourà la Pobla de Mafumet en la ruta de la seva gira 2023 per Catalunya, durant la qual està presentant en directe el seu darrer àlbum, 'Pel cantó bo', publicat l'any passat i amb cançons com 'A poc a poc' o 'Seguirem ballant'. Tampoc no hi faltaran els temes que han dut a Doctor Prats a ser una de les bandes més reconegudes del país, com són 'Caminem lluny', 'Les nits no moren mai' o 'Tu fas'.

D'altra banda i en el marc de les Festes d'estiu, la música també oferirà una gran cita amb el tradicional Concert d'estiu. Aquesta cita, que en anys precedents ha portat fins a l'escenari pobletà artistes de renom com Macaco, Antonio Orozco, Café Quijano, Jarabe de Palo o Rosario Flores, rebrà ara una altra gran artista convidada, com és India Martínez.

L'artista cordovesa visitarà la Pobla amb la seva nova gira «Nuestro Mundo», el nom que dona vida al seu últim treball discogràfic, el qual ha vist la llum recentment i que ja s'ha situat entre els més venuts d'Espanya, assolint amb el seu primer senzill «Si ella supiera» el disc d'or.

«Nuestro Mundo» inclou noves cançons que donen vida a algun dels poemes del seu llibre «Verdades a medias» i que l'artista cordovesa portarà al directe com només ell sap fer-ho. Ritmes molt llatins com la batxata i la rumba estaran representants dintre del seu repertori més baladista i poper. «Nuestro Mundo Tour» és un espectacle en gran i en el qual, a més dels seus temes nous, India també interpretarà algunes de les seves cançons més conegudes.

India Martínez actuarà a la pista coberta del CEM la nit del 15 de juliol, si bé les entrades estaran disponibles des de demà dimarts, al preu de 20 euros. Les persones interessades en assistir-hi poden adquirir la seva entrada a través del portal web https://poblamafumet.koobin.cat/

Aquest dissabte, homenatge a les entitats pobletanes

D'altra banda i encara dins l'àmbit de la cultura, aquest proper dissabte a la tarda (19 h, Casal Cultural) tindrà lloc la desena edició de la Diada d'Entitats. Aquest és un homenatge que l'Ajuntament, en nom del municipi, ofereix a les persones que donen vida al teixit associatiu del municipi, autèntic motor de la cohesió al poble. La gala té lloc cada dos anys, si bé la corresponent a l'any 2021 va ser suspesa a causa de la pandèmia.

Així doncs, aquest proper dissabte es recuperarà una gran tradició del municipi, que posarà en valor la tasca que duen a terme totes i cadascuna de les entitats de la Pobla de Mafumet, 28 en total. La gala serà conduïda per Quim Masferrer i comptarà amb l'actuació musical de Trio Gavana. En finalitzar l'acte, l'Ajuntament oferirà un aperitiu a l'aparcament annex al Casal Cultural, amb animació musical a càrrec de Maria Jacobs.

L'assistència a l'acte és gratuïta, amb retirada d'invitacions a https://poblamafumet.koobin.cat/.

tracking