Diari Més

Televisió

Manel Vidal es defensa després del seu acomiadament de TV3 per un polèmic sketch

L'humorista va emprar un gràfic amb una esvàstica per comentar el suport del PSC al Hard Rock i a la B-40

Manel Vidal al programa 'Zona Franca' de TV3.

Manel Vidal es defensa després del seu acomiadament de TV3 per un polèmic sketchTV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'humorista Manel Vidal, acomiadat del programa 'Zona Franca' de TV3 per un acudit sobre el PSC, ha defensat aquest dissabte la seva broma: «Jo no li vaig dir nazi a ningú». El ja excol·laborador va ironitzar sobre el suport dels socialistes a grans projectes com la B-40, l'ampliació de l'Aeroport del Prat i el complex recreatiu que Hard Rock vol instal·lar al Tarragonès iva qüestionar que sigui un partit d'esquerres. Ho va fer mitjançant una imatge viral d'internet en què un gràfic sobre ideologies pren la forma d'una esvàstica.

A través de Twitter, Vidal ha assegurat que va explicar «que el PSC en l'eix social és un partit de dretes» i que a l'eix nacional «és un partit d'extrema dreta». «No cal ni argumentar-ho, això», ha defensat, i ha afegit que la imatge «deu tenir deuanys i serveix per dir que algú és molt d'esquerres fins que tal».

«S'ha de ser molt 'boomer' o molt imbècil per creure de debò que jo vaig dir que el PSC és un partit nazi. Però és que això ja ho sap tothom, simplement tenim gent capitalitzant una falsa ofensa», ha deplorat. L'humorista ha insistit que el PSC està»fingint indignació» i ha lamentat que TV3 i ERC hagin cedit»perquè és l'únic que saben fer». A més, ha carregat contra el director de la cadena, Sigfrid Gras, a qui ha acusat de dir que el gràfic no era al guió del 'Zona Franca': «Era al guió i el programa és en fals directe».

tracking