Diari Més

Successos

Un detingut a Girona en una operació possiblement vinculada amb terrorisme

Els agents han registrat un domicili i s'han endut diverses caixes i bosses amb documentació diversa i dos ordinadors

Efectius de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil han dut a terme aquest dimecres a última hora de la tarda un operatiu conjunt al barri de Santa Eugènia de Girona.

Un detingut a Girona en una operació possiblement vinculada amb terrorismeEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Efectius de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil han dut a terme aquest dimecres a última hora de la tarda un operatiu conjunt al barri de Santa Eugènia de Girona (Gironès) on s'ha registrat almenys un domicili i s'hi hauria detingut una persona possiblement per temes relacionats amb terrorisme.

Segons fonts properes al cas, es tractaria d'un operatiu dut a terme per agents de la Comissaria General d'Informació de la Policia Nacional i per agents del Servei d'Informació de la Guàrdia Civil procedents de Madrid en una actuació vinculada a temes de terrorisme.

L'operatiu, en què han participat una vintena d'agents ha començat cap a les 19.30 hores al carrer Montseny del barri gironí de Santa Eugènia i el carrer ha quedat tallat per quatre cotxes no logotipats dels dos cossos, un cotxe patrulla i dos furgons de la Policia Nacional.

Els agents han registrat un domicili del carrer i s'han endut diverses caixes i bosses amb documentació diversa, un ordinador de taula i un portàtil i haurien detingut l'inquilí de la vivenda.

L'operatiu, que ha aixecat una gran expectació en un barri on resideix molta immigració marroquina, ha finalitzat prop d'una hora després, cap a les 20.30 hores.

tracking