Diari Més

Judicial

Li demanen 18 anys de presó per abusar sexualment de les seves netes durant anys

Un avi de Màlaga aprofitava les estades amb les netes per abusar d'elles fins i tot diverses vegades en un mes

Els fets es van repetir durant anys a Fuengirola, on vivia l'avi.

Li demanen 18 anys de presó per abusar sexualment de les seves netes durant anysGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home s'enfronta a una petició fiscal de 18 anys de presó per abusar sexualment de les seves dues netes amb assiduïtat al llarg dels anys, fins i tot diverses vegades en un sol mes, aprofitant quan es quedava sol amb elles.

Una de les víctimes va sofrir els abusos del seu avi quan tenia entre 6 i 16 anys i van cessar quan es va anar a estudiar fora d'Espanya, segons l'escrit acusatori, al qual ha tingut accés EFE.

L'altra neta va sofrir els abusos quan tenia 9 i 13 anys, «data en la qual va reunir forces per a plantar-li cara al seu avi i negar-se a continuar satisfent els seus desitjos».

Per això el ministeri fiscal considera que l'acusat és autor de dos delictes continuats d'abús sexual a una menor de 13 anys.

Els fets van ser comesos fonamentalment en el domicili del processat situat a la localitat malaguenya de Fuengirola quan l'àvia sortia a comprar o estava adormida i també quan acudia al domicili de les seves netes a Mijas (Màlaga) sense que uns altres familiars s'adonessin.

A més de la pena de presó l'acusació pública demana que no pugui acostar-se a les menors en una distància inferior a 200 metres durant 25 anys i que les indemnitzi amb 35.000 euros pel mal psicològic.

El pare de les menors va ser qui va interposar la denúncia i les dues nenes han sofert danys psicològics i han precisat de tractament especialitzat.

tracking