Diari Més

Successos

Les cartes amb material explosiu provenien de l'interior de l'Estat

Interior diu que s'ha reforçat la seguretat a edificis públics i fa una crida a la tranquil·litat

Dispositiu policial activat al barri de la Magdalena per l'alerta a l'empresa Instalaza.

Una empresa d'armament de Saragossa rep un sobre bomba similar al de l'ambaixada d'Ucraïna a MadridToni Galan/ Heraldo de Aragón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d'Estat de Seguretat, Rafael Pérez, ha explicat aquest dijous en roda de premsa que les cinc cartes detectades amb material pirotècnic enviades a la presidència del govern, al Ministeri de Defensa, a la base de Torrejón de Ardoz, a una empresa armamentística de Saragossa i a l'ambaixada Ucraïnesa tenen contingut similar i han estat enviades des de l'interior de l'Estat. Es tracta de sobres marrons i la Policia analitza a hores d'ara un dels sobres per obtenir més informació. L'Audiència Nacional investiga els fets com a terrorisme. Pérez no ha aclarit si els sobres incorporaven algun tipus de missatge per la necessitat de preservar la investigació.

Paral·lelament, el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha explicat en declaracions als mitjans que fruit d'aquests episodis ja s'ha reforçat la seguretat als edificis públics, i ha fet una crida a la tranquil·litat. Pérez ha afirmat que de moment els fets no tenen prou entitat com per incrementar el nivell d'alerta antiterrorista.

tracking