Diari Més

Successos

Un treballador ferit després d'explotar una carta bomba a l'ambaixada d'Ucraïna a Madrid

La deflagració s'ha produït quan l'empleat ha obert el sobre i li ha produït ferides de caràcter lleu

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sobre que aquest dimecres ha arribat a l'Ambaixada d'Ucraïna a Madrid i que ha ferit a un empleat contenia un petit explosiu de fabricació casolana. La deflagració s'ha produït quan l'empleat ha obert el sobre i li ha produït ferides de caràcter lleu, de les quals ha estat atès a l'Hospital Nuestra Señora de Amèrica de la capital on va arribar pel seu propi peu. Poc després ha estat donat d'alta.

El sobre, segons les fonts, anava dirigit a l'ambaixador però no l'han passat per l'escàner sinó que l'ha obert el vigilant de seguretat al jardí de l'ambaixada. Fonts del Ministeri l'Interior han assenyalat, per part seva, que passades les 13.00 hores la Policia Nacional ha rebut avís per una deflagració en l'Ambaixada d'Ucraïna, que s'ha produït quan un dels treballadors manipulava una carta. El treballador ha resultat ferit, en principi de caràcter lleu.

La Policia ha activat el protocol antiterrorista i ha acordonat la zona on se situa l'ambaixada, en el número 52 de la Ronda Abubilla. Fins al lloc s'han desplaçat efectius especialitzats en la desactivació d'explosius, Tedax, a més d'altres unitats policials.

La Policia Nacional ja investiga els fets, amb participació de la Policia Científica i de la Brigada Provincial d'Informació. De moment, l'ambaixada no ha volgut confirmar el succés ni realitzar manifestacions sobre aquest.

tracking