Diari Més

Successos

València: Detingut per circular en patinet ensenyant els seus genitals prop d'un col·legi

Diverses mares van manifestar als policies que s'acostava molt a elles i fins i tot havia xocat amb alguna en actitud intimidatòria

Imatge del patinet confiscat per la Policia Local de l'home que ensenyava els seus genitals prop d'un col·legi.

València: Detingut per circular en patinet ensenyant els seus genitals prop d'un col·legiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut prop de l'estació de Renfe del barri valencià delCabanyala un home de 30 anys que circulava en patinet mostrant els seus genitals als voltants d'un col·legi, motiu pel qual se li ha imputat un delicte d'exhibicionisme.

Els fets es van produir aquest dimarts al voltant de les 17.45 hores i quan els agents van acudir al lloc van localitzar al sospitós a les portes d'un col·legi. Diverses mares van manifestar als policies que s'acostava molt a elles i fins i tot havia xocat amb alguna en actitud intimidatòria.

Mentrestant, la sala del 091 va rebre una altra trucada en la qual una dona manifestava que un jove de les mateixes característiques i sobre un patinet li havia ensenyat els genitals a la seva filla petita a les portes de la guarderia. El detingut ja ha passat a disposició judicial, ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana en un comunicat.

tracking