Diari Més

Sevilla: Rep més de 200 punts de sutura en el rostre després de la pallissa de set joves

Els presumptes autors, d'entre 17 i 18 anys, van envoltar i van agredir brutalment l'home causant-li les ferides amb gots de vidre

Imatge d'arxiu d'una detenció de la Guàrdia Civil.

Sevilla: Rep més de 200 punts de sutura en el rostre després de la pallissa de set jovesGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut un jove i investiga altres sis, entre ells tres menors, per haver agredit en una discoteca en la localitat sevillana d'Umbrete un home, al qual van haver d'intervenir quirúrgicament i practicar-li més de 200 punts de sutura en el rostre i el cap.

L'actuació ha estat duta a terme per l'equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Sanlúcar la Mayor (Sevilla) que acusen els joves d'un delicte de lesions greus.

Segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat, a la fi del passat mes d'agost es va produir una baralla en una discoteca d'Umbrete, en la qual una persona va sofrir ferides greus, una agressió iniciada a l'interior del local nocturn que va poder iniciar-se per una trepitjada accidental.

A conseqüència de l'agressió per part d'uns joves, la víctima, de 46 anys, va haver de ser atesa a l'Hospital Verge de la Rosada de Sevilla de més de 200 punts de sutura en el rostre i cap i va ser intervinguda quirúrgicament per a la reconstrucció del llavi superior, deixant-li una cicatriu de més de 20 centímetres en el rostre.

Els presumptes autors, d'entre 17 i 18 anys, van envoltar i van agredir brutalment a aquest home causant-li les ferides amb gots de vidre, segons van explicar diversos testimonis.

L'Equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Sanlúcar la Mayor ha posat a disposició judicial durant el mes de setembre als autors d'aquesta brutal agressió, veïns de les localitats deCastillejade la Costa,Benacazóni Sanlúcar la Mayor, als quals se'ls imputen un delicte de lesions greus.

tracking