Diari Més

Societat

Retorna a la policia un sobre ple de diners i resulta ser la pensió d'una dona gran

La dona, de 84 anys, va recuperar els diners que havia perdut en un parc d'una de les zones més humils de Sevilla

Imatge compartida per la policia local de Sevilla de la dona retornant el sobre amb els diners.

Retorna a la policia un sobre ple de diners i resulta ser la pensió d'una dona granPolicia local de Sevilla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una anciana de 84 anys amb mobilitat reduïda va recuperar aqust dimarts els diners de la seva pensió que havia perdut hores abans a Cerro Amate, un dels barris més humils de Sevilla, gràcies a que una dona va trobar en un parc públic un sobre amb una gran quantitat de diners i el va portar directament a la Policia Local.

A través de les seves xarxes socials, Emergències de l'Ajuntament de Sevilla va informar que en la tarda d'ahir es va personar en la comissaria del barri una dona amb un sobre que havia trobat en un parc infantil del carrer Juan Carvallo.

Els agents van informar que els havien portat «una quantitat important de diners en metàl·lic», sense indicar la quantitat en qüestió per a evitar que fos reclamada per algú que no fos el seu legítim amo, de manera que va quedar «dipositat a la disposició de qui acrediti ser el seu propietari».

A les 22.30, la dona que havia perdut els diners es va personar en la comissaria i va informar de la quantitat exacta que trobava a faltar, comprovant la Policia que es tractava de la persona afectada pel succés.

La Policia Local ha destacat el gest solidari de la persona que va trobar els diners, més encara tenint en compte el barri humil de la capital sevillana on s'han produït els fets.

tracking