Diari Més

Madrid: Abandona el seu fill de tres anys en un cotxe per anar a club nocturn

La Policia Nacional va treure el nen per la porta del copilot, la qual estava oberta

El pare va intentar fugir per la porta del darrere.

Madrid: Abandona el seu fill de tres anys en un cotxe per anar a club nocturnEmergencias Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut un home de 37 anys després de presumptament abandonar al seu fill de 3 anys en el seu cotxe mentre romania durant quatre hores en un club nocturn en el districte madrileny de Sant Blas-Canillejas.

Els fets van ocórrer el passat dia 15 de setembre, quan diversos agents van veure un nen en el seient del conductor d'un cotxe aparcat al carrerGumersindoLlorente de la capital, segons ha informat aquest divendres la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

Després de comprovar que no hi havia cap adult que conegués al menor als voltants, van treure el nen per la porta del copilot, la qual estava oberta, la qual cosa hauria comportat un greu risc en el cas que hagués volgut sortir del vehicle. Va ser el propi menor qui va explicar als agents que el seu pare havia entrat en un local situat en travessar el carrer. Mentrestant, la Policia, a través de la matrícula del cotxe, va localitzar a la mare del nen, que va acudir al lloc per a fer-se càrrec d'ell.

Els agents es van personar en el local, un club nocturn, on es van entrevistar amb diversos treballadors i van analitzar les càmeres de seguretat, imatges en les quals van observar un home que baixava d'un vehicle a les 20.30 hores d'aquest dia, deixant un menor en el cotxe i entrant posteriorment al local. A més, una de les treballadores va assegurar als policies que no era la primera vegada que la mateixa persona abandonava al seu fill mentre romania en l'establiment.

Poc després, el pare del nen va ser interceptat quan intentava abandonar el club per la porta d'emergència davant la presència policial. No obstant això, els agents el van arrestar com a presumpte responsable d'un delicte d'abandonament temporal d'un menor.

tracking