Diari Més

Lisboa: Dos militars portuguesos acusats de l'homicidi d'un policia en una discoteca

Tots dos estan en presó preventiva des de fa sis mesos

Els militars es van barallar amb la víctima a la porta d'una discoteca.

Lisboa: Dos militars portuguesos acusats de l'homicidi d'un policia en una discoteca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos militars portuguesos van ser ahir acusats per la Fiscalia portuguesa d'un delicte d'homicidi per l'assassinat d'un policia a la porta d'una discoteca de Lisboa el mes de març passat. Els dos implicats, militars de la Marina lusitana, estan acusats d'un delicte d'homicidi qualificat i altres quatre d'ofensa a la integritat física, va informar la Fiscalia en un comunicat.

Els fets van ocórrer en la matinada del 19 de març a la porta d'una discoteca de Lisboa, on es va produir una baralla en la qual van participar els acusats i un tercer individu, que es troba fugit. Diversos agents de la Policia de Seguretat Pública que es trobaven en la zona «van intentar frenar les agressions i es van identificar com a agents de l'autoritat, però van acabar sent agredits violentament», segons la Fiscalia. Un dels agents va acabar morint a causa de les ferides sofertes.

Els dos acusats estan a la presó preventiva des de fa sis mesos i un tribunal de Lisboa va decidir aquest dijous mantenir la mesura en entendre que hi havia risc que pertorbessin la recerca i condicionessin als testimonis a través d'amenaces físiques. Per por de represàlies, es van aplicar diverses mesures de protecció de testimonis en procés penal, va informar el Ministeri Públic. El tercer implicat es manté fugit de la Justícia i és també buscat per les autoritats espanyoles.

tracking