Diari Més

El truc perquè la teva parella deixi de roncar

El tipus de coixí i la postura que tenim sobre ella és una de les claus

Existeixen moltes possibles solucions al problema dels roncs.

El truc perquè la teva parella deixi de roncarPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elroncés un fenomen acústic que té lloc durant el somni, a conseqüència de la vibració de les estructuresnasal-orals. És conseqüència d'una resistència al flux aeri en la via aèria superior. Un dels principals problemes de dormir amb la teva parella és quan un dels dos ronca. A més dels problemes de salut per al qui ho fa, existeixen uns altres d'insomni per al qui ho sofreix.

Existeixen moltes possibles solucions al problema dels roncs. Algunes per a prevenir-ho, comreduir el consum d'alcohol i tabaco evitar els menjars copiosos, i altres per a minimitzar el seu efecte, com a tiretes nasals o fins i tot subjeccions per a la mandíbula.

Però ara, un expert assegura que coneix el truc per a atallar els roncs de la teva parella. Tal com recull el diari The Sun, es tracta de JamesLeinhardt, fundador i director executiu de coixins i matalassosLevitex.Leinhardtha publicat un vídeo enTikToken el qual explica que una de les claus per als roncsestà en el coixíque utilitzem i en la nostra postura en el llit.

«Hi ha dues maneres de fer que la teva parella deixi de roncar», va dirLeinhardt. En la primera opció, una dona posa un coixí sobre el seu cap, mentre fa broma: «L'opció un és asfixiar-los». «L'opció dues és fer que la teva parella es fiqui al llit de costat i usar un coixí queaixequi el cap del llitmantenint el coll en línia amb la resta de la columna», va dirLeinhardt.

tracking