Diari Més

Calp: Mor un agent de la Policia Local en un rescat per les pluges

La víctima va trepitjar en fals i va caure a l'aigua sent arrossegat pel corrent a gran velocitat

Imatge d'arxiu d'una patrulla de Policia Local.

Calp: Mor un agent de la Policia Local en un rescat per les plugesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agent de la Policia Local de Calp (Alacant) ha mort aquesta matinada durant el rescat d'un vehicle atrapat per l'aigua amb un ciutadà en el seu interior. Segons han informat fonts del consistori, sobre les 2 hores la Policia Local va rebre avís del 112 sobre un vehicle que es trobava atrapat a la urbanitzacióEmpedrolaen un camí que discorre en paral·lel al llit del riu, en el terme municipal de Benissa.

Per la seva proximitat, fins al lloc es van desplaçar dues patrulles de la Policia Local que van trobar el vehicle envoltat d'aigua amb un home dins. A més els agents van observar que un familiar del conductor s'havia desplaçat també a la zona i que havia caigut a l'aigua, d'on va ser rescatat pels agents.

En intentar el rescat del conductor del vehicle un agent de la Policia Local va trepitjar en fals i va caure a l'aigua sent arrossegat pel corrent a gran velocitat. Hores després, sobre les 6.37 h., el cos de l'agent mort ha estat trobat a 2 quilòmetres de distància riu avall al terme municipal de Calp.

El vehicle atrapat ha estat també arrossegat per l'aigua amb el conductor en el seu interior, que finalment ha pogut sortir del cotxe i ha estat socorregut per la Policia Local i traslladat a l'hospital comarcal encara que les seves ferides no revesteixen gravetat.

tracking