Diari Més

Portugal: Un pare que havia fugit amb la seva filla entrega la menor a una cadena de televisió

Els dos estaven en parador desconegut des del passat 20 d'agost

El pare podria haver de respondre per un delicte de sostracció de menors.

Portugal: Un pare que havia fugit amb la seva filla entrega la menor a una cadena de televisióPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home que estava fugit amb la seva filla de dos anys, des de l'agost passat, la va entregar a les instal·lacions de la cadena de televisió portuguesaTVIi s'arrisca a enfrontar un delicte de sostracció de menors.

L'entrega, registrada per les càmeres deTVI, es va produir el dijous en els estudis de la cadena enOeiras, als afores de Lisboa, on va acudir la Policia de Seguretat Pública (PSP). Pare i filla, que estaven en parador desconegut des del passat 20 d'agost, van ser traslladats a una comissaria i l'home no va ser detingut, encara que podria haver de respondre per un delicte de sostracció de menors.

Els pares de la menor es van separar en 2020, durant l'embaràs, i l'home va sol·licitar a la Justícia la custòdia compartida, però el tribunal la hi va concedir a la mare. El pare tenia dret a una visita cada 15 dies i després de l'última, el passat 20 d'agost, es va negar a lliurar a la menor a la mare perquè la dona estava «altament embriagada», segons va assegurar aTVI.

La mare, a qui ja li va ser entregada la nena, va anunciar que sol·licitarà la suspensió de les visites i la totalitat dels drets parentals de la menor.

tracking