Diari Més

Figueres: Detingut per conduir drogat i sense carnet, fugir d'un control i xocar contra una furgoneta dels Mossos

El detingut té 26 anys i acumula diversos antecedents

La furgoneta que conduïa el detingut i el vehicle policial contra el qual va xocar.

Figueres: Detingut per conduir drogat i sense carnet, fugir d'un control i xocar contra una furgoneta dels MossosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahirun jove per conduir drogat i sense carnet, fugir d'un control a Figueres i xocar contra una furgoneta policial. El detingut, que té 26 anys, acumula diversos antecedents. Els fets van tenirlloc aquest divendres cap a tres quarts de sis de la tarda. Els agents de Trànsit havien muntat un control a l'entrada de Figueres per l'N-IIa i, quan van voleraturar la furgoneta que conduïa el detingut, el jove va accelerar i va fugir.

A partir d'aquí es va iniciaruna persecució, durant la qual el noi va conduirde manera temerària, fins a l'altura del McDonald's de l'avinguda Salvador Dalí. Aquí, el jove va xocarcontra una de les furgonetes policials que l'intentava interceptar i va serquan els Mossos el van poderarrestar.

L'arrest del jove va captarl'atenció de molts dels qui en aquella hora circulaven per l'avinguda, una de les artèries viàries de la ciutat. Perquè a més de la furgoneta de Trànsit, una furgona dels ARRO també es va encreuaral mig de la calçada per donar suport amb la detenció.

Al jove, que té 26 anys, se l'acusa d'un reguitzell de delictes. Entre aquests, conducció temerària, no tenir permís, anar sota la influència de les drogues, negar-se a fer el drogotest i atemptat contra agents de l'autoritat (perquè s'ha resistit a la detenció).

tracking