Diari Més

Madrid: Una dona de 90 anys mor apunyalada en el coll per la seva filla

Segons les fonts policials, l'agressora, que ja està detinguda, pateix algun tipus de trastorn mental

Imatge del carrer on han trobat la dona morta.

Madrid: Una dona de 90 anys mor acoltellada en el coll per la seva fillaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 90 anys ha estat trobada morta aquesta matinada a Madrid, amb una ferida d'arma blanca en el coll, en un domicili del districte de Pont de Vallecas, on ha estat detinguda la seva filla, de 59 anys, que presentava ferides d'arma blanca a les mans, ha informat la Policia Nacional. Fonts del cos han explicat a Efe que el primer avís el va donar el servei de Teleassistència, que va atendre una trucada des del domicili, i que a l'arribada va trobar el cadàver i va telefonar a la Policia.

El Servei d'Urgències Mèdiques de Madrid (SUMMA112) ha informat que va rebre l'avís del succés a les 5.00 hores i en arribar al lloc, al carrer dels Fangs, del barri deEntrevías, va trobar a la dona gran ja morta, víctima d'una mort violenta, i ha atès l'altra dona, que presentava ferides superficials. Al lloc van acudir membres del Grup VI d'Homicidis, de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Madrid i de Policia Científica, per a treballar en l'esclariment dels fets.

Els agents han detingut a la dona de 59 anys com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi, que ha estat traslladada sota custòdia a un centre hospitalari. Segons les fonts policials, es tracta de mare i filla i, pel que sembla, aquesta última pateix algun tipus de trastorn mental. A més, els investigadors policials van trobar un ganivet de cuina que podria ser l'arma utilitzada en el presumpte crim.

tracking