Diari Més

Nova York: Persecució automobilística enmig de la ciutat per a robar 20.000 dòlars

La Policia va informar que els lladres armats van abandonar el seu vehicle a uns pocs carrers de l'incident i que no va haver-hi ferits

Imatge d'arxiu de dos agents de la Policia de Nova York.

Nova York: Persecució automobilística enmig de la ciutat per a robar 20.000 dòlarsEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persecució automobilística en el barri novaiorquès d'UpperEastSideque es va viralitzar en les xarxes socials tenia l'objectiu de robar 20.000 dòlars, segons van dir fonts policials a mitjans locals aquest diumenge.

En el vídeo, que va ser gravat per un vianant el dissabte, es veu com un Mercedes persegueix un Toyota fins a robar una motxilla negra, en la qual segons va dir la Policia al Nova York Post hi havia 20.000 dòlars. En les imatges es veu com els cotxes van en direcció contrària i després de col·lidir continuen la persecució per la vorera fins que el Mercedes de color negre aconsegueix, mitjançant un cop, paralitzar a l'altre vehicle.

Una vegada que els dos cotxes estan detinguts, segons es pot veure en el vídeo, un home es baixa del Mercedes i comença a colpejar la finestra del Toyota. «Té una arma, té una arma», se sent que crida un dels testimonis. Segons la policia, l'agressor armat va aconseguir robar del Toyota 20.000 dòlars.

La Policia de Nova York va dir al mitjà que els lladres armats van abandonar el seu vehicle a uns pocs carrers de l'incident i que no va haver-hi ferits. Encara no es coneix el parador o la identitat dels lladres.

tracking