Diari Més

Alacant: Un home apunyala a un altre en el pit després de robar-li el paquet de tabac

El Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Dénia ha decretat l'ingrés de l'agressor a presó provisional

Imatge d'arxiu de dos vehicles de la Policia Nacional.

Alacant: Un home apunyala a un altre en el pit després de robar-li el paquet de tabacPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Dénia (Alacant) un home de 38 anys acusat d'apunyalar en el pit a un altre que intentava recuperar el paquet de tabac que li havia robat, i també de clavar a la cama un objecte punxant a una altra persona a la qual li havia llevat el telèfon mòbil.

Segons han informat aquest diumenge fonts policials, l'ara detingut li va arrabassar de les mans a un home un paquet de tabac, i quan aquest va voler recuperar-lo el va agredir «violentament» i tots dos van caure a terra, moment que va aprofitar l'atacant per a propinar una punyalada en el pit a la seva víctima. A causa de la gravetat de la ferida, l'home va ser traslladat per un indicatiu sanitari, on va ser atès pel servei d'urgències d'una ferida punxant de dos centímetres a l'hemitòrax dret.

Poques hores abans, s'havia denunciat el cas d'un home que es va acostar per l'esquena a la seva víctima i li va propinar una forta empenta perquè el seu telèfon mòbil li caigués a terra, moment que va aprofitar per a llevar-li el telèfon i intentar arrabassar-li una motxilla. Davant la negativa a donar-la-hi, l'agressor li va punxar a la cama amb un objecte punxant i va fugir del lloc, mentre que la víctima va haver de ser traslladada en ambulància a l'hospital, on li van suturar una ferida sagnant.

Les declaracions de les dues víctimes d'aquests successos, així com dels testimonis que van presenciar els fets, van permetre identificar al presumpte autor, que va ser localitzat i detingut pel Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Dénia, acusat de dos delictes de robatori amb violència, lesions i un delicte de temptativa d'homicidi.

El detingut, de 38 anys d'edat i de nacionalitat espanyola, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Dénia, que ha decretat el seu ingrés a la presó provisional.

tracking