Diari Més

Sagunt: Una cuidadora oculta la mort d'una anciana per quedar-se amb diners, joies i pisos

Se sospita que la cuidadora podria estar cobrant indegudament el seu salari malgrat la defunció i la fi de la relació contractual

Imatge d'arxiu de les mans d'una anciana.

Sagunt: Una cuidadora oculta la mort d'una anciana per quedar-se amb diners, joies i pisosPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una intervenció de la Policia Local de Sagunt (València) ha permès esclarir el cas de la cuidadora d'una anciana que no va informar els familiars sobre la defunció d'aquesta i que es va apoderar de manera indeguda de diners, joies i immobles, per un valor estimat en 600.000 euros.

Segons ha informat l'Ajuntament de Sagunt en un comunicat, la història d'aquest singular succés té el seu origen a l'agost de 2021, quan uns banyistes van alertar uns policies del servei de platges de la defunció, mesos enrere, d'una veïna de Sagunt de 98 anys i els van informar de les seves sospites que els familiars desconeixien que havia succeït.

També van informar els agents de la seva sospita que la cuidadora podria estar cobrant indegudament el seu salari, malgrat la defunció i la fi de la relació contractual, i gaudint de les propietats de la morta.

Els agents van recaptar i van contrastar tota la informació necessària per a poder posar en coneixement del Jutjat de Guàrdia de Sagunt els fets exposats. La cuidadora, una dona de 55 anys, va assegurar als agents que no havia tingut temps de comunicar res als familiars.

Després d'un any de tràmits administratius i judicials, els legítims hereus de la morta ja han pogut disposar dels seus béns, immobles, joies i quantitats en efectiu que la cuidadora va cobrar indegudament, han apuntat les mateixes fonts.

Aquesta mateixa setmana, els familiars traslladaven el seu agraïment als agents, per la seva diligència, interès i bon fer ja que, gràcies a la seva intervenció, han pogut localitzar quatre immobles, joies i una quantitat aproximada de 8.000 euros en cobraments indeguts, que ja han estat requerits a la cuidadora de la finada, ha informat el Consistori de Sagunt.

tracking