Diari Més

Mississipí: Detingut l'home que va amenaçar amb xocar la seva aeronau contra un centre comercial

El Departament de Policia de la ciutat estatunidenca de Tupelo va sol·licitar a la població que evités la zona fins nou avís

Mississipí: Detingut l'home que va amenaçar amb xocar la seva aeronau contra un centre comercialFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home que va mantenir en suspens aquest dissabte durant hores a les autoritats de Mississipí (els Estats Units) després d'haver amenaçat amb fer estavellar la seva avioneta contra un centre comercial ha estat detingut, segons les autoritats locals. El diariDailyJournalva apuntar que l'aparell va aterrar de manera segura en una zona rural, mentre que la cadena CNN va afegir que l'avioneta havia estat robada.

L'alerta es va deslligar a les cinc del matí hora local, després que l'home, identificat comCoryPattersonpels mitjans locals, informés els serveis d'emergències que preveia fer xocar de manera intencionada la seva aeronau contra uns grans magatzemsWalmart.

El Departament de Policia de la ciutat estatunidenca deTupelova sol·licitar a la població que evités la zona fins nou avís i va advertir que, per la capacitat de desplaçament d'una avioneta, l'àrea de perill s'estenia més enllà d'aquesta urbs.

L'aeronau va mostrar durant hores un comportament erràtic, amb molts moviments circulars, segons la web de seguiment de volsflightaware. L'Administració Federal Estatunidenca va participar en el seguiment de la situació en coordinació amb les forces de l'ordre, que van apuntar que al llarg del matí havien aconseguit posar-se en comunicació amb el pilot.

tracking